Medlemskab

Kontingent:

Kontingent for 2019 indbetales i tidsrummet 1. januar til 1. marts 2019.

Kontingent udgør i 2019:

  • 220 kr. for enkelt medlemmer
  • 330 kr. for par
  • 550 kr. for firmaer

Beløbet indsættes på foreningskontoen i Nordea: Reg.nr. 2403, Kontonummer 2551638920 eller via MobilePay på det 5-cifrede nummer: 50436

 

Fordele ved medlemskab:

NyhedsbreveAlle medlemmer får på mail tilsendt foreningens nyhedsbrev flere gange om året.  Man bliver orienteret om alle foreningens arrangementer så som udstillinger og med ferniseringer, udflugter, foredrag mv.

Nyt fra et medlem: Vi tilbyder endvidere at dele medlemmernes kunstneriske aktiviteter på mail sendt til alle medlemmer. Kunstnere blandt medlemskaren har her en mulighed for at få annonceret egne arrangementer til andre kunstinteresserede.

Facebook: Kunstforeningen har en side på Facebook, hvor aktuelle opslag bliver slået op. Giv os et like på der…

Vind et kunstværkHvert år på den årlige Generalforsamling kan du deltage i lodtrækning om de værker, som bestyrelsen har indkøbt ved de ordinære udstillinger gennem året.

– Deltag i ferniseringer og deltag som medlem i en lodtrækning om et mindre kunstværk udført af den udstillende kunstner ved de ordinære udstillinger. Som medlem har du muligheden for at erhverve et kunstværk bare ved at møde op til de hyggelige ferniseringer på vore udstillingssteder i kommunen.

Kunstnerisk deltagelse i Biennalen: Hvert 2. år (ulige årstal) arrangerer Kunstforeningen en Biennale i Domus Felix, Lejre. Som medlem inviterer vi til udstilling af egne værker på væggene i Domus Felix. Vi foretager ophængningen, og der afholdes altid en festlig fernisering for alle interesserede. Ved salg af værkerne går pengene ubeskåret til kunstneren.

 – Udstillingstilbud: Vores udøvende medlemmer tilbydes kvartalsvise udstillinger følgende fem steder i kommunen. For alle udstillingssteder gælder, at man selv skal hænge op og tager ned. Det er gratis at udstille, og der kan sælges fra udstillingerne. Se nærmere under fanebladet ‘Udstillinger’: 

  • Lægehuset i Kr. Hyllinge (Gyvelvej 1, 4070 Kirke Hyllinge)
  • Lægehuset i Hvalsø (Tolskovvej 23, 4330 Hvalsø)
  • Plejecentret Bøgebakken i Allerslev (Bøgebakken 1, 4320 Lejre)
  • Hvalsø Ældrecenter (Roskildevej 11, 4330 Hvalsø)
  • Rådhuset i Allerslev (Lejrevej 15, 4320 Lejre)

Nedsat billetpris ved deltagelse i visse kulturarrangementer arrangeret af kunstforeningen. Vi arrangerer i løbet af året både udflugter, foredrag og filmarrangementer mm, hvortil der vil være en vis egenbetaling. 

 

 

 

Lukket for kommentarer