Nyt fra bestyrelsen

Kvartalsudstillinger – nu også i rådhuset i Allerslev

Foreningens fire steder, hvor vi gennem de senere år har tilbudt udstillinger for vores udøvende medlemmer – dvs. Plejecentret Bøgebakken i Lejre, Hvalsø Ældrecenter, Lægehuset i Kr. Hyllinge og Lægehuset i Hvalsø – bliver fra august udvidet med et femte sted: Rådhuset i Allerslev.
Efter at Lejre Kommune har afsluttet renoveringen af rådhuset, blev kunstforeningen kontaktet med henblik på et samarbejde om at arrangere skiftende udstillinger i rådhusets fællesarealer.

Samarbejdsaftalen løber foreløbig ét år frem, hvor vi kan afholde fire udstillinger i perioderne august-oktober, november-januar, februar-april og maj-juli i 2017. Det nye udstillingstilbud blev fyldigt beskrevet i en nyhedsmail, som Aase sendte ud til medlemmerne den 24. juni.

Vi siger tak for de mange tilbud, vi allerede har fået fra jer, og vi er ud fra dem i færd med at udarbejde en udstillingsplan, som så vidt det er muligt, imødekommer jeres ønsker. Vi formoder at planen vil kunne dække til sommeren 2017.

Men vi tager gerne imod nye tilbud fra medlemmer, der er interesserede i at udstille, og det gælder både væghængte billeder og skulpturer. Og også gerne tilbud, hvis du er interesseret i at udstille i et af de øvrige fire udstillingssteder. Du skal henvende dig til bestyrelsesmedlemmerne:
Vivi Holm, vh@pigespejder.dk  eller Flemming Jensen, fljvedfjorden@gmail.com

Lukket for kommentarer