Dine fordele ved medlemskab

Nyhedsbreve

Alle medlemmer får på mail tilsendt Foreningens Nyhedsbrev flere gange om året.

Vi tilbyder endvidere at dele medlemmernes kunstneriske aktiviteter på mail sendt til alle medlemmer, og som noget nyt, arbejder vi på at samme aktivitet kan deles på Facebook

 

 

Vind et kunstværk

Hvert år, på den årlige Generalforsamling, kan du deltage i en lodtrækning om de værker, som bestyrelsen har indkøbt gennem året. Hvert kunstværk repræsenterer i omegnen af 3.000 kr, og kvaliteten er høj, da  stort set alle værker  nøje udvælges blandt årets udstillende kunstnere.

Lad ikke denne chance gå fra dig – meld dig ind allerede nu! 😉

 

Kunstnerisk deltagelse i Biennalen

Hvert 2. år afholder Kunstforeningen en Biennale , hvori der indgår forskellige aktiviteter.

Som medlem af Kunstforeningen bliver du inviteret til at deltage i udstillingen på Domus Felix i Lejre med egne værker. Eventuelt salg går ubeskåret til Kunstneren. Vi hjælper gerne med ophængningen, og vi planlægger altid en aktivitet omkring ferniseringen. Værkerne hænger i en begrænset periode og salen vil være aflåst, når der ikke er lokale aktiviteter.

Udstillingstilbud

Vores udøvende medlemmer tilbydes kvartalsvise udstillinger følgende fire steder i kommunen:

  • Lægehuset i Kr. Hyllinge (Gyvelvej 1, 4070 Kirke Hyllinge)
  • Lægehuset i Hvalsø (Tolskovvej 23, 4330 Hvalsø)
  • Plejecentret Bøgebakken i Allerslev (Bøgebakken 1, 4320 Lejre)
  • Hvalsø Ældrecenter (Roskildevej 11, 4330 Hvalsø)

Endvidere fortsætter vores tilbud om medlemsudstilling i vekslende mindre perioder i Domus Felix i Lejre.

For alle udstillingssteder gælder at man selv skal hænge op og tage ned. Det er gratis at udstille, og der kan sælges fra udstillingerne, idet økonomien er kunstforeningen og lokale-ejerne uvedkommende. Der kan efter aftale med lokale-ejerne evt. arrangeres særarrangementer i forbindelse med udstillingerne.

Hvis man som udøvende medlem er interesseret i at udstille de nævnte steder, og ikke allerede står på venteliste, skal man henvende sig til bestyrelsesmedlem Anette L. Larsen – ring 4648 0115 eller send en mail.

 

 

Diverse rabatter

– Farvehuset, Helligkorsvej 11, 4000 Roskilde frembyder et af de største udvalg i kunstnerartikler uden for København.Forretningen har oprettet en kundeklub, hvor medlemmerne opnår op til 20 % rabat på alle varer. Indmeldelse er gratis og uforpligtende og kan ske på tlf. 46 36 16 66 eller farvehuset@mail.dk.

Dit telefonnummer fungerer som medlemsnummer og rabatten fratrækkes automatisk på dine regninger ved opgivelse af nummeret.

Parkering i gården bag forretningen.

Foreningen har kontakt til Glarmester Hasse, Nørhaven 2, 3630 Jægerspris, tlf. 4750 6848 eller 4015 3848, som behersker alt indramningsarbejde inkl. passepartoutskæring o.l.

Ved at oplyse at man er medlem af Lejre Kunstforening, vil man få 30% rabat på indramninger. Det anbefales at træffe en telefonisk aftale, da firmaet har meget udearbejde.

 

Lukket for kommentarer.